LISTEN LIVE

LISTEN LIVE Winamp windows Media Player Real Player QuickTime

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Metal News Vol.6(66)

Ο Tony Iommi μπαίνει στο studio με τον Ian Gillan, τον Nicko McBrain και τον Jon Lord.


iommiΟ Iommi δήλωσε: “Ήταν πολύ ωραία χτες στο studio με τον Ian Gillan, τον Nicko McBrain και τον Jon Lord. Περάσαμε πολύ καλά παίζοντας το κομμάτι ‘Out Of My Mind’ και το διασκεδάσαμε πολύ, με πολλά αστεία και χιούμορ! Όπως ήταν και το αναμενόμενο όλοι έπαιξαν πολύ καλά. Τι απίστευτη εμπειρία!”
Το 1989 ο Tony Iommi και ο Ian Gillan ήταν απλά μερικά από τα ονόματα μίας μεγάλης λίστας ταλέντων που αναμίχθηκαν στην ηχογράφηση του ‘Smoke On The Water’ των Deep Purple. Αυτό το κομμάτι ηχογραφήθηκε ξανά για την συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες από τον σεισμό στο Leinakan, που χτύπησε την Αρμενία το 1988. Τον περσινό Οκτώβριο ο Iommi και ο Gillan επισκέφτηκαν την Αρμενία για να δουν πως τα κέρδη βοήθησαν την τοπική κοινότητα. Στο ταξίδι τους επισκέφτηκαν και ένα μουσικό σχολείο για να ανακαλύψουν ότι δεν είχε που να στεγαστεί προσωρινά, ήταν το μόνο κτήριο που δεν είχε ξαναχτιστεί 20 χρόνια μετά τον σεισμό.
Το νέο τους κομμάτι ‘Out Of My Mind’ αναμένεται να κυκλοφορήσει με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για να χτιστεί ένα νέο μουσικό σχολείο. Σύντομα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την φιλανθρωπική κυκλοφορία, φωτογραφίες από τα παρασκήνια και άλλες λεπτομέρειες.










Source: GREEKREBELS Extreme Music Webzine



Οι Children of Bodom κυκλοφορούν το νέο τους album τον Μάρτιο.
“Relentless Reckless Forever” θα λέγεται τελικά το νέο album των Children of Bodom, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου. Το 7ο studio album του Alexi Laiho και της παρέας του ηχογραφήθηκε στα Petrax Studios της Φινλανδίας με παραγωγό τον Matt Hyde (Monster Magnet, The 69 Eyes, Hatebreed) και ως το πρώτο του single και video έχει επιλεχθεί ένα τραγούδι του με τίτλο “Was it Worth it?”, στο videoclip του οποίου θα κάνουν την εμφάνισή τους διάφορα γνωστά ονόματα του skateboarding. Όλα αυτά, βέβαια, μας οδηγούν και στο συμπέρασμα πως σίγουρα θα ακούσουμε νέα τραγούδια από τους Children of Bodom όταν θα μας επισκεφτούν στις 16 του Απρίλη στην Αθήνα, μιας και η νέα τους δουλειά θα έχει ήδη κυκλοφορήσει έναν μήνα πριν!
Source: Metal Hammer


JORG MICHAEL: Διαγνώστηκε με καρκίνο…

 
Είναι αδύνατο να εξηγηθεί, αλλά κάτι έχει η φετινή κωλοχρονιά!!! Μετά από το χαμό μερικών αγαπημένων μας metal μουσικών που αντιμετώπισαν προβλήματα με την υγεία τους, η είδηση πως το όνομα ενός ακόμα πολύ γνωστού μας μουσικού προστίθεται στη λίστα των ασθενών, μόνο θλίψη μπορεί να μας προκαλέσει!!! Ο JORG MICHAEL , drummer για σχεδόν 15 χρόνια, των STRATOVARIUS, αλλά και αμέτρητων ακόμα groups (MEKONG DELTA, RUNNING WILD, RAGE, GRAVE DIGGER κ.α.), διαγνώστηκε με όγκο στο θυρεοειδή του και οι γιατροί του συνέστησαν να αρχίσει κύκλο χημειοθεραπειών για την αντιμετώπιση της ασθένειάς του.

Δείγμα της καλής ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται ο ίδιος ο JORG MICHAEL , είναι το γεγονός πως ζήτησε από τη μπάντα, οι STRATOVARIUS να μην ακυρώσουν κανένα show της περιοδείας τους, προτείνοντας μάλιστα ως αντικαταστάτη του, τον Anders Johansson drummer των HAMMERFALL και αδερφό του Jens, πληκτρά της μπάντας. Λόγω της ηχογράφησης του νέου album των HAMMERFALL, αντικαταστάτης του MICHAEL θα είναι ο Alex Landenburg (MEKONG DELTA, AXXIS, AT VANCE). Εμείς να ευχηθούμε καλή δύναμη και κουράγιο στο Γολγοθά που έχει μπροστά του…
Source: AVOPOLIS
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου