LISTEN LIVE

LISTEN LIVE Winamp windows Media Player Real Player QuickTime

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Jonny Greenwood: «Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η νέα δουλειά των Radiohead»

O κιθαρίστας των Radiohead, Jonny Greenwood, έδωσε πληροφορίες, μέσω του επίσημου blog του, για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος. Όπως έγραψε, οι Radiohead βρίσκονται μεν στο studio και ηχογραφούν τα νέα τους κομμάτια, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα το διάδοχο του "In Rainbows".



Διευκρίνισε, δε, ότι μάλλον παρερμηνεύθηκαν όσα είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξη του στο Rolling Stone Italy, σχετικά με τον αριθμό των κομματιών κι ότι οι Radiohead είναι έτοιμοι να βγουν και πάλι σε περιοδεία. «Πιστεύω ότι ο Ιταλός δημοσιογράφος τα έγραψε αυτά, είτε από υπερβολικό ενθουσιασμό, είτε επειδή απλά δεν αντιλήφθηκε καλά αυτά που έλεγα», δήλωσε ο Greenwood και συνέχισε λέγοντας ότι όντως αυτή τη στιγμή οι Radiohead βρίσκονται στο studio, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η νέα τους δισκογραφική δουλειά.

Σχετικά με τις live εμφανίσεις τους και μια πιθανή περιοδεία, ο Greenwood ανέφερε ότι δεν έχουν ακόμα κάτι τέτοιο στο μυαλό τους και δε θα έχουν μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου άλμπουμ τους.(www.rocking.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου