LISTEN LIVE

LISTEN LIVE Winamp windows Media Player Real Player QuickTime

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Οι METALLICA πάνε σινεμά...

Συνήθως οι METALLICA είναι πολύ σφιχτοί, όσον αφορά τα δικαιώματα των τραγουδιών τους. Στην περίπτωση της ταινίας  "Hesher", όμως, έκαναν μια πολύ μεγάλη εξαίρεση. Εκτός από τα δικαιώματα κάποιων τραγουδιών τους, οι METALLICA παραχώρησαν και την χρήση της θρυλικής γραμματοσειράς του ονόματος τους.

Στην ανεξάρτητη ταινία, που σκηνοθέτησε ο Spencer Susser,  πρωταγωνιστούν οι Joseph Gordon-Levitt, Rainn Wilson και Natalie Portman.

Το σενάριο ασχολείται με την ιστορία ενός πατέρα και του γιου του, που ενώ θρηνούν για τον θάνατο της συζύγου - μητέρας τους, εισέρχεται στις ζωές τους, ένας εκκεντρικός μακρυμάλλης, ονόματι "Hesher", και τα αλλάζει όλα.

Ο πρωταγωνιστής του film,  Joseph Gordon-Levitt, σχολιάζει το πως αναμείχθηκαν οι METALLICΑ: “Ήταν μεγάλη τιμή για μένα, που τους άρεσε το “Hesher”. Άντλησα μεγάλη έμπνευση από την ζωή του αδικοχαμένου μπασίστα τους, του Cliff Burton. Όταν παρακολούθησε το group για πρώτη φορά το film, αναγνώρισαν πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του Hesher στον φίλο τους. Ειλικρινά, συγκινήθηκα που μας έδωσαν τα τραγούδια τους. Όταν ήμουν μικρός έκανα headbanging με την μουσική τους...και ξέρω πολύ καλά ότι δεν την παραχωρούν εύκολα".

Πηγή: www.avopolis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου