LISTEN LIVE

LISTEN LIVE Winamp windows Media Player Real Player QuickTime

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Μέλη των Black Sabbath, Whitesnake, Dream Theater και άλλων σε νέο hard rock / heavy metal project

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η δημιουργία ενός καινούργιου hard rock/heavy metal project, με ηγέτες τον Will Wallner (κιθάρα) και την Vivien Vain (φωνή). Μάλιστα, βρίσκονται ήδη στα τελευταία στάδια της ολοκλήρωσης του πρώτου τους άλμπουμ.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, είναι οι συμμετοχές γνωστών μουσικών σε αυτό. Στα μισά κομμάτια drums παίζει ο Vinny Appice (Black Sabbath, Dio) και στα άλλα μισά ο μεγαλύτερος αδερφός του, Carmine (Vanilla Fudge, Cactus). Στα τραγούδια που συμμετέχει ο τελευταίος, μπάσο παίζει ο Tony Franklin (Blue Murder, The Firm), κάτι που σημαίνει την «επανένωσή» τους μετά από 18 χρόνια. Μαζί με τον Vinny Appice, στο μπάσο βρίσκονται ο Jimmy Bain (Rainbow, Dio) και ο Rudy Sarzo (Quiet Riot, Ozzy Osbourne).

Ακόμα, στον επερχόμενο αυτό δίσκο θα συμπεριληφθεί κι ένα κομμάτι από προηγούμενο project του Wallner με τον Derek Sherinian (Dream Theater, Black Country Communion), στο οποίο συμμετέχουν στα drums και στο μπάσο ο Brian Tichy (Whitesnake) και ο Tony Franklin αντίστοιχα.

Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2011.
                      
www.rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου